Ruby se află în Israel, în aceste momente. Încă de la prima oră a dimineții, peste 2.500 de rachete au fost lansate de gruparea teroristă Hamas asupra statului Israel.

Artista se află în vacanță în Israel și în cursul zilei de duminică ar fi trebuit să se întoarcă înapoi acasă, în România.

Ruby, despre experiența în Israel, pe timp de stare de război

Cântăreața Ruby a vorbit despre ceea ce simte și ceea ce se întâmplă în aceste momente în Israel, țara afectată de multiplele atacuri lansate de teroriștii Hamas și aliații lor.

Artista a postat pe Instagram două Story în care le povestește urmăritorilor ei ce se întâmplă în Israel și le spune oamenilor că este stare de război. Aceasta le arată buncărul în care se pot ascunde de bombardamente, dar și geamurile foarte bine securizate.

Ruby se află în Israel, în timpul atacurilor teroriste lansate de Hamas! Când se va întoarce în țară: „Am fost anunțați să ne izolăm”

Ruby se află în Israel, în timpul atacurilor teroriste lansate de Hamas! Când se va întoarce în țară: „Am fost anunțați să ne izolăm”

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Alertă de călătorie pentru Israel: MAE le cere românilor care vor să plece în Israel să își reprogrameze călătoria, în urma atacurilor

„Suntem în vacanţă pentru câteva zile. Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunţaţi să ne izolăm. Fiecare casă înţeleg că are un buncăr undeva, iar noi avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip bucăr. Toată lumea s-a izolat.

De dimineaţă am fost la micul-dejun când am şi aflat ce se întâmplă de la nişte prieteni din România şi toată lumea a ieşit afară din hotel şi s-a uitat pe cer, erau urme ale rachetelor.

Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămăşiţe ale rachetelor care ne pot răni", a declarat Ruby pentru Antena3.

Artista a vorbit despre atmosfera din Israel. Artista a observat cum oamenii se agită foarte mult încă de la începutul zilei de sâmbătă, de când au fost lansate primele atacuri. Ea și-a exprimat frica față de ceea ce va urma.

„Pare ireal, nu putem procesa ce se întâmplă pentru că la noi în ţară lucruri de acest gen nu se întâmplă şi este ceva complet nou. Nu ştim exact cu ce ne confruntăm. Habar nu avem (n.r. cum ne întoarcem în ţară) pentru că am văzut cum au ţintit rachetele către aeroport şi nu ştiu ce zone, e foarte multă agitaţie aici. Nu ştim cum se va întâmpla. Mi-e şi frică să mă urc acum în avion. În seara asta, aveam un concert care s-a anulat. Ni s-a recomandat să ne izolăm şi dacă auzim o sirenă să nu scoatem capul pe balcon”, a mai spus Ruby.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Atac surpriză asupra Israelului. Ministrul israelian al Apărării a declarat stare de război, după ce Hamas a lansat peste 2.500 de rachete/ Statul evreu a lansat operațiunea „Sabia de Fier”

Ce se întâmplă în Israel

Gruparea teroristă Hamas a intrat în Israel dis-de-dimineață, lansând rachete pe teritoriul statului. Luptele s-au mutat pe străzi, iar în aceste momente este instaurată stare de război în Israel.

Bilanțul victimelor este de cel puțin 22 de morți, iar potrivit Ministerului israelian al Sănătății, cel puțin 545 de răniți au ajuns în stare gravă la spitale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si