Close sidebar
Close sidebar

Fapta inedită a unui giurgiuvean. A găsit un rucsac cu 37.000 de lei şi l-a predat Poliției

Un tânăr giurgiuvean a găsit, din întâmplare, un rucsac plin cu bani. Omul nu a stat pe gânduri și a mers direct la Poliție.

Georgiana Balaban,

Tânărul i-a înapoiat rucsacul posesorului.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a găsit 37.000 de lei în respectivul ghiozdan, apoi a mers să-l prea Poliției pentru a găsi posesorul.

Citește si: Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

„La data de 06 iulie a.c., ora 18.00, la postul de poliție Bolintin Deal s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Ulmi, județul Giurgiu care a predat organelor de poliție un rucsac negru, găsit pe o stradă în localitatea Bolintin Deal.”, au spus autoritățile.

Fapta bună a unui tânăr din Giurgiu

Ieri, pe 6 iulie 2022, bărbatul a găsit la ora 18:00 un rucsac negru pe o stradă din Bolintin Deal.

Imediat, tânărul de 27 de ani, a mers la sediul Poliției. Eroul este din localitatea Ulmi, județul Giurgiu

Polițiștii au verificat interiorul rucsacului și au constatat faptul că, într-unul din compartimente, se aflau 37.000 de lei, un portofel negru și un bon fiscal, fără acte de identificare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

În continuare, polițiștii au efectuat verificări specifice, fiind identificat deținătorul legal al rucsacului, ca fiind un bărbat, de 36 de ani din orașul Găești, județul Dâmbovița, conform giurgiuveanul.ro.

Citește si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Din discuțiile purtate cu acesta, a rezultat că este administratorul unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate executarea de construcții, iar la data de 6 iulie a.c, doi angajați ai firmei sale aflându-se in localitatea Bolintin Deal, într-un moment de neatenție, au pus rucsacul pe autoturismul cu care se deplasau, acesta căzând de pe autoturism când au plecat de pe loc.

Citește si: Exclusiv! Care este secretul dietei lui Maurice Munteanu. Juratul Bravo, ai stil! arată mai bine ca niciodată: "Nu există minune, asta e o chestie stupidă!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI