Rudel Obreja  s-a luptat mai mult timp cu cancerul. Acesta a pierdut lupta cu viața la doar 57 de ani.

S-a născut pe data de 6 august 1965 la Galaţi. A fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. Rudel Obreja  a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Mesajul transmis de Rudel Obreja de pe patul de spital

Rudel Obreja a murit. Fostul boxer și președinte al federației s-a luptat cu o boală teribilă

Rudel Obreja a murit. Fostul boxer și președinte al federației s-a luptat cu o boală teribilă

Atunci când se afla pe patul de spital, în luna iulie a anului trecut, Rudel Obreja a transmis un mesaj autorităţilor. De asemenea, a spus și că este foarte bolnav.

,,Am nevoie de tratament în condiţii umane, de grija medicilor şi a familiei mele, extrem de importante în contextul actual şi iată de ce. Stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte. Sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi şi noapte. Nu am telefon, doar 5 vizite pe lună ale soţiei, deci nu am capacitatea de mişcare pentru a începe tratament sau operaţie chirurgicală.

Cer să mi se recunoască dreptul conferit de lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! Vreau să trăiesc! Dar pentru asta am nevoie de proceduri.

Rog respectuos comisia de specialitate din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea şi prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanţa de Judecată să se poată pronunţa la termenul deja stabilit pentru data de 20.07.2022.

Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiză al INML îmi complică şansele! Actele aflate la dosarul medical, întocmite de cele două spitale sunt clare, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.

Am cancer cu metastaze. Crunt! Cu voia Lui Dumnezeu, am şanse să mă pot trata/opera. Repet, orice întârziere le diminuează! ”, a declarat Rudel Obreja, pe contul de Facebook, în luna iulie a anului trecut. 

Liga Profesionistă de box a transmis un mesaj pe rețelele de socializare

Moartea sa a fost anunțată prin mai multe mesaje, printre care și din partea CS Dinamo și din partea lui Posca Viorel, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa”, a fost mesajul transmis de CS Dinamo.

Citește și: Rudel Obreja, eliberat din închisoare pentru 3 luni

„Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat pe Facebook vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box din România, Plosca Viorel.

De asemenea, Gigi Becali și Lucian Bute au transmis și ei câteva mesaje.

Gigi Becali susține faptul că Rudel Obreja a fost lăsat prea târziu de autorități să iasă din închisoare pentru a se trata de cancer.  

”N-aţi văzut omul, moare în puşcărie. Obreja, boxer, ditamai omul, bolnav de cancer, nu-ţi dau voie, bă, să te tratezi. Dup-aia zice ‘lasă-l în puşcărie!‘.

Bine, mă, e corupt. Legea ce spune. Acasă, 30 de zile, în regim deschis. Dă-i, bă, 25, dă-i 22. Nu-i dai niciuna, vine copilul la puşcărie. De când spun astea, de 10 ani de când m-am eliberat.

Şi văd că nu se rezolvă nimic. Aia care a dat puşcărie şi a murit lumea în puşcărie să fie măcar la pensie. Dar ea e judecătoare la Curtea Constituțională. Atunci va fi România sănătoasă”, a declarat Gigi Becali.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Lucian Bute a fost printre primii care au reacționat la vestea decesului lui Rudel Obreja.

”Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, Rudel Obreja! Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lucian Bute, pe contul său de Facebook.

Rudel Obreja a fost eliberat din închisoare

Rudel Obreja a murit. Fostul boxer și președinte al federației s-a luptat cu o boală teribilă

Rudel Obreja a murit. Fostul boxer și președinte al federației s-a luptat cu o boală teribilă

Anul trecut, la jumătatea lunii decembrie, Rudel Obreja a fost trimis în judecată, împreună cu alți 25 de inculpați, pentru mită în valoare de 118.000 de euro și pentru spălare de bani.

În anul 2018, luna decembrie, Rudel a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, pentru a fi îngrijit corespunzător. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis contestația cu privire la suspendarea executării pedepsei, care a fost formulată pe motiv că nu s-a făcut alcătuirea completurilor de cinci judecători.

Citește și: Rudel Obreja a murit la 57 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si