Close sidebar
Close sidebar

Rudele romancei din Germania, ucisa de iubitul ei, fac declaratii : "Nu dadea nicio suspiciune ca ar putea sa o raneasca"

O romanca stabilita in Germania a fost gasita fara suflare, in propriul apartament. Iubitul ei,un interlop care a primit in trecut doua condamnari la inchisoare, ar fi omorat-o in bataie. Iata ce declaratii uluitoare fac rudele fetei din Romania.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pozau in cuplul perfect si se iubeau nebuneste. Monica si iubitul ei, ambii plecati la munca, in Germania, erau impreuna de 6 luni. Fericirea s-ar fi destramat, insa, in urma cu 3 seri, cand barbatul i-ar fi devenit calau.

„Era suparata ca s-au certat. I-am spus: daca nu va intelegeti, va despartiti, ramaneti prieteni. Ea a zis nu, ca eu il iubesc”, a declarat Cristi Valcu, fratele victimei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De la cearta si pana la crima n-ar mai fi fost decat un pas. Asta cred anchetatorii, care au gasit-o pe Monica fara suflare, in apartamentul ei din Germania. Urmele de pe trupul neinsufletit i-a dus cu gandul la iubitul romancei - pe care l-au retinut  in apropiere de sectia de politie.

Fratele Monicai spune ca intre ea si iubitul ei a fost dragoste la prima vedere.

S-au cunoscut printr-un prieten comun, iar el a urmat-o in Germania, unde fata lucra la o fabrica de mase plastice.

Barbatul care-i jura iubire vesnica romancei  avea, insa,  un trecut tumultos- ar fi facut parte dintr-un clan de interlopi din Arad si a facut puscarie de doua ori. Cu toate acestea, Monica si familia ei i-au acordat o sansa.

In cautare de raspunsuri, fratele Monicai a luat legatura si cu rudele barbatului.

Momentan, rudele asteapta rezultatele autopsiei. Abia apoi vor putea sa-i aduca trupul in Tomesti, satul natal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI