Rugăciune de călătorie. În zilele noastre o călătorie obișnuită se poate transforma într-un coșmar, dacă nu ai o minte limpede și credință în Dumnezeu. Orice credincios știe că o rugăciune de călătorie îl poate ajuta atâta timp cât are sufletul împăcat.

Rugăciune de călătorie care alungă toate relele

Rugăciune de călătorie. Credința creștină are un caracter activ, militant, este o credință a mișcării pe mai multe dimensiuni, și Dumnezeu iese în întâmpinarea celui ce este pe cale, așa cum i-a ieșit lui Saul pe drumul Damascului sau se alătură așa cum s-a

arătat lui Luca și lui Cleopa pe drumul către Emaus.

Rugăciune de călătorie. Aceste rugăciuni de călătorie te vor ajuta să alungi ispitele care pot să apară in calea ta și să te întorci cu multă cu bucurie, ferindu-te de primejdii la drum. 

Citeste si: Ce rugăciune se spune când dai cu tămâie în casă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rugăciune de călătorie: Alungă toate relele
Rugăciune de călătorie: Alungă toate relele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rugăciune către Îngerul tău păzitor. Părintele Cleopa a transmis că face minuni

Ce a mai puternică rugăciune pe care să o rostești când pleci în călătorie

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce eşti calea, adevărul şi viaţa. Ai călătorit împreună cu robul Tău, Iosif, precum şi cu cei doi ucenici care au mers la Emaus, Însuţi, Stăpâne, călătoreşte şi cu mine robul tău, binecuvântându-mi drumul.

Trimite-mi şi mie înger păzitor ca lui Tobie, ca să-mi fie povăţuitor şi apărător şi să mă ferească nevătămat de toată întâmplarea cea rea în călătorie. Şi, astfel, cu pace, sănătate şi bună sporire să mă întorc întru ale mele şi toată viaţa să proslăvesc preacinstitul şi de mare cuviinţă numele Tău, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.

Stăpâne Doamne, Care eşti calea cea adevărată; Cel care ai călătorit împreună cu robul Tău Iosif, călătoreşte, Stăpâne, şi cu robul Tău (se rostește numele).

Izbăveşte‑l pe dânsul de tâlhari şi de toată bântuiala vrăjmaşului ucigaş de oameni; păzeşte‑i viaţa nevătămată şi fereşte sufletul lui curat de toată întinăciunea; fă cu spor călătoria lui şi umbletele lui le îndreptează şi arată‑l sănătos şi vesel în cele ce doreşte. Aşa ne rugăm Ţie, Împărate atotputernice, Care nu ţii minte răul, auzi‑mă pe mine smeritul pentru bunătatea Ta şi treci cu vederea toate greşealele robului Tău (N); cu harul Tău îmbogăţeşte‑l, şi‑l arată pe dânsul plin de bunătăţile Tale cele cereşti şi pământeşti. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava, a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Rugăciune către Sfinții Apostoli Petru si Pavel. Cum să te rogi pentru bunăstare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si