Rugăciunea către Dumnezeu este cea mai firească mişcare a sufletului smerit, care îşi recunoaşte neputinţa şi aleargă spre Dumnezeu, pentru a alina durerile sale. Astfel fără rugăciune, credinţă în puterea divină şi gânduri pozitive, vindecarea nu ar fi posibilă.

Este bine de știut că bolile sunt cauzate mai ales de situaţii negative şi afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul.

Așadar cu rugăciunea, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală cât şi cea fizică.

În general, rugăciunile te poate scăpa de nivelul ridicat al hormonilor de stres, acestea reduc tensiunea arterială, durerile cronice, tulburările de somn, anxietatea.

Știrile Kanal D v-au pregătit rugăciuni puternice pentru sănătate care te vă vor ajuta, atât pe tine, cât și pe părinții tăi spre vindecare, și vor avea un efect vizibil asupra sufletului și vor aduce liniște și pace dacă le veți rosti.

Rugăciunea copiilor pentru părinți

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Care împuternicești florile și ver­deața de pe tot pământul cu căldura soarelui Tău, și sufletul omenesc cu căldura iubirii Tale; Tu, Cel ce toate le-ai zidit de bună­voia Ta în cer și pe pământ și pe toate le păstrezi prin dragoste și milă, revarsă, mult-în­durate Doamne, peste sufletul meu cel slab și umilit care se închină Ție, bunătatea și darul Tău, și iubire și milă peste părinții mei, peste mai-marii mei și peste toți cei care se os­tenesc pentru mine și care m-au aju­tat vreodată

cu sfatul și bunătatea lor.

Fă din sufletul meu un soare călduros pentru sufletul lor, ca fiecare din ei să simtă din îndestulare mângâierile și ajutorul cel venit de la Tine și revărsat asupra lor prin rugăciunile și prin dra­gostea mea fiască. Îți vorbește, Pă­rinte, inima mea de fiu (fiică), și știu că Tu cunoști lăuntrul nostru și că nu Te vei întoarce de la inima mea, atât de dăruită tuturor celor pentru care Te rog; dăruiește-mi, Doamne, înțelep­ciune, ca să nu uit niciodată, nici în supărări, nici în necazuri și nici în bu­curie, învățătura

Ta, cum că „binecu­vân­tările părinților întăresc casele fiilor”, și iarăși: „Cunună bă­trânilor sunt fiii lor și fală fiilor sunt părinții lor”.

Pentru aceasta, rogu-Te, Doamne, slăvite Îm­pă­rate și bunule Părinte, întărește-mă să cresc înaintea feței lor cu temerea de Tine și cu rușinea de oameni, pentru ca, prin curățirea de orice rău, prin îm­pli­nirea oricărui bine, prin fuga de orice păcat și prin setea de orice virtute, viața mea să fie spre mân­tui­rea mea și a lor. Că Tu ești Doamne, Cel ce odinioară ai zis: „Lăsați copiii să vină la Mine, că a unora ca acestora este împărăția cerurilor”, și Ți-ai pus dumnezeieștile Tale mâini peste cape­tele lor și i-ai binecuvântat. În­suți Tu, Doamne, Iisuse Hristoase, trimite din cerul Tău cel preaînalt binecuvântarea Ta peste mine, robul Tău, și ajută-mi să fac bucurie pă­rinților mei și să umblu întru cărările Tale cele sfinte, săvâr­șind numai ce este bun și plăcut Ție, că bine­cu­vân­tat ești în vecii vecilor. Amin”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rugăciune pentru părinți, pentru sănătate și viață lungă
Rugăciune pentru părinți, pentru sănătate și viață lungă

Citeste si: Rugăciunea care trebuie rostită atunci când te simți singur și părăsit de lume. Îți va aduce iubire și liniște sufletească

Rugăciune pentru sănătatea părinților

Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru tatăl meu și pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea și anume: să-i cinstesc și să-i iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea.

Cea dintâi din îndatoririle mele către ei este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria lor, a mă supune și a-i ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor, primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra lor.

Trimite-le, Preabunule, și-n viitor binecuvântările Tale și le iartă lor greșelile pe care, ca niște oameni, le vor fi făcut.
Tu poruncești să cinstesc în ei puterea Ta și să le fiu recunoscător și mulțumitor pentru viața pe care mi-ai dat-o prin ei și pentru toate îngrijirile ce au avut și au pentru mine.

Ajută-mi dar să urmez poruncile Tale sfinte, să le fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să-i amărască și să-i întristeze. Răsplătește-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea și îngrijirea neadormită pe care totdeauna o au pentru mine. Apără-i de toate nenorocirile și întristările.

Dă-le viață lungă, fericită, liniștită și cu bună înțelegere.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fă-i părtași binecuvântarii Sfinților Tăi. Înmulțește-le roadele ostenelilor lor. Fă să prisoseacă peste ei binefacerile Tale și să sporească întru tot binele și întru îndestulare, ca să te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. AMIN!”

Citeste si: Moşii de iarnă 2021: Pe ce dată se face pomenirea morţilor şi ce alimente se împart în Sâmbăta Morţilor?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si