Close sidebar
Close sidebar

Rugaciune puternica, facatoare de minuni. De cate ori sa o rostesti pe zi.

Credinta in Dumnezeu este pentru romani singura speranta atunci cand sunt napaditi de griji si probleme. In fata bolii si a marilor tragedii, crestinii reactioneaza la fel spunand o rugaciune puternica, facatoare de minuni!

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Fie ca este vorba despre o rugaciune puternica, facatoare de minuni, spusa in vreme de necaz sau o rugaciune puternica rostita intr-un moment de cumpana al vietii, acestea ne ajuta sa razbim, sa ne usuram sufletul si sa nadajduim ca problemele noastre vor fi rezolvate.

Exista insa o serie de rugaciuni spuse de credinciosi in momentele grele.

Iata o rugaciune puternica, facatoare de minuni.

“Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?

Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?

Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu

Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te Fecioara pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN”, se spune in aceasta rugaciune puternica, facatoare de minuni.

Rugaciune puternica, facatoare de minuni. De cate ori sa o rostesti pe zi.

Credinciosii spun ca efectul rugaciunii este amplificat daca aceasta este spusa de 5 ori pe zi, timp de 10 zile.

In plus, scrie acesta rugaciune pe 10 hartii si depune-le intr-o biserica sau ofera-le crestinilor din biserica. La sfarsitul celor 10 zile de rugaciuni, trebuie sa duci o paine, o lumanare si pomelnicul familiei tale la biserica pentru a fi citit de preoti. Ritualul religios este bine sa fie incheiat cu o milostenie, asa ca da la un sarac o sticla de unei, un kilogram de faina, un kilogram de fructe si alte lucruri, in functie de ce te mai lasa inima. Oferi acestea la finalul celor 10 zile de rugaciuni si spui: In cinstea Maicii Domnului”, spun cei care au respectat aceasta rugaciune puternica, facatoare de minuni. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI