Rugăciunea de călătorie cu avionul este un mod minunat de a cere protecție divină și de a aduce liniște sufletească înainte de a decola. Indiferent dacă călătorești singur, cu familia sau cu copiii, rugăciunea poate transforma experiența zborului într-una plină de pace și siguranță.

De ce este bine să te rogi înainte de o călătorie importantă

Călătoriile cu avionul pot fi adesea o sursă de anxietate pentru mulți oameni.

În aceste momente, rugăciunea poate aduce liniște sufletească și protecție divină. Indiferent dacă ești un călător frecvent sau zbori pentru prima dată, o rugăciune puternică poate transforma experiența zborului într-o călătorie plină de pace și siguranță.

Rugăciunea are puterea de a calma mintea și de a aduce o stare de liniște interioară. Când ne rugăm, ne conectăm cu Dumnezeu și cerem protecție și binecuvântare pentru călătoria noastră.

Prin rugăciune, ne punem în mâinile lui Dumnezeu, cerându-i să ne ocrotească pe noi și pe cei dragi. Aceasta ne poate ajuta să depășim teama de zbor, să ne simțim în siguranță și să avem o călătorie fără incidente. De asemenea, rugăciunea este o modalitate excelentă de a ne exprima recunoștința și speranța pentru o călătorie reușită.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie binecuvântată și grabnică. Rostește-o 30 de zile

Rugăciune puternică pentru călătoriile cu avionul

Iată o rugăciune puternică pe care o poți rosti înainte de a călători cu avionul, pentru a cere protecția divină și a-ți asigura o călătorie liniștită:

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

”Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ești Calea, Adevărul și Viața, și ai călătorit împreună cu sluga Ta, Iosif, precum și cu cei doi ucenici care au mers la Emaus. Însuți, Stăpâne, călătorește și cu mine, robul Tău, binecuvântând călătoria mea. Trimite-mi mie înger păzitor, precum lui Tobie, să-mi fie povățuitor și să mă ferească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, astfel cu pace, sănătate și cu bună sporire, să mă întorc întru ale mele și toată viața mea să preamăresc preacinstitul și de mare cuviință numele Tău, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin” (Sursa: doxologia.ro).

Rugăciune puternică înainte să călătorești cu avionul

Rugăciune puternică înainte să călătorești cu avionul

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă „amin”? De ce încheiem rugăciunile cu acest cuvânt

Rugăciune de călătorie cu avionul pentru copii

Copiii, fiind adesea mai sensibili la schimbările și experiențele noi, pot simți teama și anxietatea legată de călătoriile cu avionul. O rugăciune specială pentru ei poate aduce liniște și siguranță în inimile lor. Iată o rugăciune simplă și puternică pentru copii:

”Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce eşti Calea, Adevărul şi Viaţa, şi ai călătorit împreună cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Însuţi, Stăpâne, călătoreşte şi cu copilul acesta, binecuvântând călătoria sa. Trimite-i înger păzitor ca oarecând lui Tobie, ca să-i fie povăţuitor şi să-l păzească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, pentru ca să se întoarcă cu pace, sănătos trupeşte şi sufleteşte.

Tu, Cel ce niciodată nu Te desparţi de robii Tăi, nu Te despărţi nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: Eu sunt cu voi până la sfârşitul veacurilor, fii cu acest copil până la ultima lui suflare. Ajută-l să nu cadă în ispita vrăjmaşului şi să se întoarcă din drumul său simţind ajutorul Tău şi cunoscând harul Tău, ca să laude şi să slăvească Numele Tău cel Sfânt. Amin!” (Sursa: doxologia.ro).

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si