Potrivit calendarului creștin ortodox, în fiecare zi a din săptămână, mai exact, fiecărui moment al zilei îi este destinat o rugăciune vindecătoare.

Cea mai puternica rugăciune care îți va aduce noroc, pentru ziua de miercuri

„Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului.

Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele”.

Citeste si: Rugăciune puternică spre Îngerul tău Păzitor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rugăciunea de miercuri. Trebuie rostită la mijlocul săptămânii pentru noroc
Rugăciunea de miercuri. Trebuie rostită la mijlocul săptămânii pentru noroc

În fiecare zi a săptămânii ai putea să acorzi câteva minute pentru a rosti o rugăciune către Dumnezeu, pentru sufletul tău și a celor dragi. Preoții spun că unele rugăciuni îți pot aduce noroc și te feresc de rele. Rugăciunea de miercuri este una dintre cele mai puternice rugăciuni. Mare este puterea Domnului și în nebănuite feluri ni se arată nouă. Dumnezeu te ajută de fiecare dată când te rogi cu credință și cu sufletul plin de iubire.

Citeste si: Rugăciunea care trebuie rostită atunci când te simți singur și părăsit de lume. Îți va aduce iubire și liniște sufletească

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si