ÎPS Teodosie a adus pe câmp raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi. 

ÎPS Teodosie a dus moaște de sfinți pe un câmp din comuna Cumpăna

“Campania de rugăciuni pentru ploaie a continuat astăzi în Arhiepiscopia Tomisului. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu cler şi credincioşi, a oficiat slujba de încetare a secetei la Cumpăna.

Pe câmp au fost aduse, în procesiune, raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi”, a precizat Arhiepiscopia Tomisului, potrivit News.ro.

Citeste si: Nicolae Ciucă: „România va avea un comitet interministerial care se va ocupa de efectele în agricultură ale secetei”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rugăciuni pentru ploaie vor avea loc și în zilele de 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică. 

România va fi lovită de un nou val de caniculă

Ministrul Agriculturii, Petre Daea susține măsurile luate de preoții din Dobrogea și a declarat că “orice măsură pe care o înţelege mintea umană şi comportamentul individual este folosită în disperarea aceasta pe care o avem în ţară”. 

Citeste si: Seceta din nordul Italiei amenință aprovizionarea la nivel mondial. Care sunt produsele care riscă să dispară de pe piață

Administrația Națională de Meteorologie nu vine cu vești bune, șansele de ploaie fiind reduse în următoarea perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si