De 10 mai, Ziua Regalitatii, Principesa Elena, mama fostului principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a aflat in tara. Principesa, care locuieste in Marea Britanie, nu a venit singura, ci insotita de actualul sau sit, Alexander Philips Nixon. Cei doi au sarbatorit alaturi de Principesa Margareta ziua de 10 mai si au participat la traditionalul “Garden party” de la Palatul Elisabeta. In perioada in care s-a aflat in Romania, sotul Principesei Elena a si fost decorat in cadrul unei ceremonii private cu Marea  Cruce a Ordinului Coroana Romaniei.

La eveniment au luat parte Principele Radu, Principesa Elena si Principesa Maria.

In acelasi timp, fostul Principe Nicolae, cel caruia familia regala i-a retras tituli nobiliar si l-a exclus din succesiunea la tron, se afla la Pecica, sarbatorind 10 mai, alaturi de reprezentantii unor organizatii monarhiste.

Apoi, Nicolae a participat la maratonul Bucuresti, unde a facut si anuntul privind data casatoriei religioase cu Alina Binder.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nunta va avea loc la Sinaia, in 30 septembrie si, conform declaratiillor lui Nicolae, vor fi invitati din toata Europa, dar si din SUA si din Australia. In ceea ce priveste rudele sale, fostul principe a precizat ca relatiile cu acestea “nu sunt cele mai bune”. Totusi, le va invita pe toate, chiar daca acestea probabil ca nu vor veni. Asta in conditiile in care nepotul Regelui Mihai a fost dat in judecata de matusa sa, Principesa Margareta, in Elvetia, dupa ce Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta in locuinta unde bunicul sau era grav bolnav, pentru a-si lua ramas bun de la acesta. La scurt timp, mama lui, principesa Elena, printr-un comunicat oficial s-a dezis de fiul sau, criticandu-l pentru fapta sa.

foto: Romania Regala si Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si