70 de rachete şi drone iraniene au lovit noaptea trecută Ucraina. Armata ucraineană spune că a neutralizat 57 dintre ele, dar proiectilele care au trecut de apărarea anti-aeriană au făcut prăpăd.

Mai multe clădiri printre care și un centru de transfuzii au fost distruse. Cel puțin trei persoane care se aflau în acel moment acolo au murit pe loc. Trupele ucrainene au lansat un atac masiv în regiunile ocupate de ruşi.

Universitatea de economie din Doneţk a fost în flăcări, după ce a fost ținta loviturilor cu muniţie cu dispersie.

Citește și: Rusia a lovit un centru de transfuzii de sânge, omorând mai multe persoane: "Numai această crimă de război spune totul despre agresiunea rusă"

Rusia nu a participat la discuțiile pentru pace

Soldaţii ucraineni au continuat ofensiva. Au țintit chiar spre Moscova având o dronă controlată pe care o puteau controla de la distanţă. Rusia a doborât-o, dar înainte ca aceasta să îşi atingă obiectivul. Autoritățile au oprit toate zborurile care urmau să aibă loc astăzi de pe aeroportul Vnukovo, din capitală.

În a doua zi a summitului din Arabia Saudită care urmărește un plan de pace, s-a stabilit un acord între participanţi: că vor încerca orice măsură pentru a opri războiul pornit de Rusia în Ucraina.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Reprezentanţii a 42 de ţări sunt în Arabia Saudită. Ucraina a propus Formula de Pace, pentru că ordinea internaţională, bazată pe reguli şi violată de agresiunea Rusiei, trebuie restabilită",  a declarat președintele Ucrainei,  Volodimir Zelensk i.

Rusia nu a fost invitată să ia parte la discuţii, dar oficialii din capitala Rusiei au repetat de multe ori: că nu va exista pace decât în situația în care Ucraina acceptă revendicările Rusiei, care i-au fost transmise lui Volodimir Zelenski. Cel mai probabil, este vorba despre cedarea unor teritorii din Ucraina.

Citește și: Rusia a lovit un centru de transfuzii de sânge, omorând mai multe persoane: "Numai această crimă de război spune totul despre agresiunea rusă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si