Close sidebar
Close sidebar

Rusia amenință cu "Apocalipsa" dacă Ucraina va ataca Crimeea

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Apărare al Rusiei, a amenințat Ucraina că în cazul în care va ataca peninsula Crimeea va avea loc o acțiune rapidă și dură a Rusiei, care ar însemna Apocalipsa pentru țara vecină.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusia își va atinge obiectivele din Ucraina și va fi pace în termenii impuși de Moscova, a mai spus fostul președinte al Rusiei, șeful Consiliului de Securitate Dmitri Medvedev, citat de Reuters.

Citeste si: Kadîrov plănuiește să „demilitarizeze țările NATO”: „După capturarea Kievului, urmează Polonia”

"Rusia își va atinge obiectivele. Va fi pace, în termenii noștri”, a scris Medvedev, într-o nouă postare pe Telegram.

Medvedev: "Apocalipsa nu va putea fi evitată"

Ucraina a amenințat zilele trecute Rusia cu atacul asupra Peninsulei Crimeea, anexată de Rusia în 2014.

Un oficial ucrainean a declarat că și Flota Rusă de la Marea Neagră va fi atacată.

„Primim capabilităţi anti-navă şi mai devreme sau mai târziu vom viza flota”, a declarat unul dintre vice-miniştrii ucraineni ai apărării,  Volodîmîr Havrîlov, pentru ziarul   The Times   în timpul unei vizite la Londra. „Rusia va trebui să părăsească Crimeea dacă ei doresc să existe ca ţară”, a precizat el.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Soldații lui Vladimir Putin au ucis un copil de 13 ani într-un bombardament la Harkov

În replică Dmitri Medvedev a spus că, dacă se întâmplă ceva de genul acesta, ucrainenii se vor confrunta imediat cu o Apocalipsă.

"Nu va putea fi evitată", a adăugat el.  

„Niște clovni extaziați, care apar acolo cu câteva declarații din când în când, încearcă să ne amenințe. Mă refer la atacuri asupra Crimeei și așa mai departe”, a spus el la o întâlnire cu veterani din cel de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si: Ucraina vrea să atace Crimeea: „Suntem gata să-i luăm la ţintă peste tot în Marea Neagră”

"Dacă se întâmplă ceva de genul acesta, ei se vor confrunta imediat cu o Apocalipsă. Nu va putea fi evitată. Dar ei continuă să provoace prin astfel de declarații", mai spus Medvedev.

Eliberarea Insulei Șerpilor a fost "primul pas"

În declarațiile din weekend, oficialul ucrainean mai susținea că alungarea trupelor rusești de pe Insulei Şerpilor, ocupată de Moscova la începutul invaziei, a fost un prim pas.

Citeste si:  Google a primit o nouă amendă din partea Rusiei. 387 de dolari este suma pe care trebuie să o plătească

„Suntem gata să-i luăm la ţintă peste tot în Marea Neagră, dacă avem această capacitate", a adăugat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI