Close sidebar
Close sidebar

Rusia ar folosi o biserică pentru a pregăti un atac asupra Kievului - oficial american

Forțele ruse și-ar fi stabilit un punct de staționare într-o biserică aflată la nord de Kiev și folosesc acest loc ca bază pentru a pune la punct un asalt asupra capitalei Ucrainei, a declarat vineri un înalt oficial al adminisrtrației americane, citat de Reuters.

Diana Bostan,

Bombardamente Kiev


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În condițiile în care nu a reușit să cucerească un singur oraș ucrainean important în cinci săptămâni de război, Rusia a anunțat marți că își reduce „drastic” activitățile militare din zonele Kiev și Cernihiv (Ceringău) și că își mută atenția către sud-est, inclusiv asupra Mariupol, orașul devastat de la Marea Azov.

Rusia ar folosi o biserică pentru a pregăti un atac asupra Kievului 

„Personalul militar este situat atât pe terenul bisericii, cât și în zona rezidențială din jur”, a afirmat oficialul american, sub rezerva anonimatului și fără a prezenta dovezi.

Citeste si: Vladimir Putin taie aprovizionarea cu mâncare. Cum va fi afectată țara noastră de lista liderului de la Kremlin

El a spus că aceste date se bazează pe informații desecretizate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Credem că armata rusă folosește această locație ca bază pentru declanșarea unui asalt asupra capitalei Ucrainei”, a mai arătat oficialul american.

Rusia și-a prezentat decizia de a se retrage din nordul Ucrainei ca pe un gest de bunăvoință pentru negocierile de pace. Ucraina și aliații săi spun însă că forțele ruse au fost nevoite să se regrupeze după ce ar fi suferit pierderi grele.

Anunțul făcut de Primarul Kievului, Vitali Kliciko

„Riscul de a muri (la Kiev) este destul de mare și de aceea sfatul meu pentru oricine vrea să se întoarcă este: vă rog, așteptați mai mult timp”, a spus primarul Kievului, avertizându-i pe locuitorii care au fugit din capitala Ucrainei după invazia Rusiei.

Citeste si: Ucrainenii au alungat armata lui Vladimir Putin din 11 localități din Herson. Oficialii acuză rușii că au blocat evacuarea din Mariupol şi au confiscat ajutorul umanitar

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI