Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rusia ar urma să atace Republica Moldova, scrie The Times

Publicația The Times a scris, luni, că Rusia pregătește invadarea Republicii Moldova. Jurnaliștii citează surse din serviciile militare ucrainene. În articolul publicat sunt descrise și motivele pentru care Moldova riscă să fie atacată de către ruși.

Andreea Albu,

Rusia ar urma să atace Republica Moldova, scrie The Times

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusia intenționează să atace Republica Moldova pentru a deschide un nou front împotriva Ucrainei, scrie The Times. Potrivit sursei citate, nu Moldova este ținta, ci portul Odessa, pe care l-ar putea cuceri mult mai ușor. 

Ce spun sursele militare

Ucrainenii ar fi observat o anumită activitate pe aerodromul de la Tiraspol. Sursele militare citate de The Times spun că serviciile secrete ruse iau în considerare posibilitatea de a genera revolte în Transnistria, unde, în prezent, există nemulțumiri privind creșterea prețurilor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI