Rusia lovește din nou. Ministrul Apărării din Rusia a declarat că vor ataca combinatele chimice în curând. Serghei Șoigu a cerut ca angajații să părăsească imediat unitățile.

Citeste si: Macron şi Putin au vorbit două ore la telefon. Dezvăluirea șocantă a președintelui rus: este hotărât să-și atingă obiectivele din Ucraina ,,prin negocieri sau prin război"

Ucrainenii se pregătesc de ce este mai rău.

Rusia vrea să atace combinatele chimice din Ucraina. Avertismentul a fost lansat de minstrul Apărării rus, Serghei Șoigu, duminică seară.

Un nou atac lansat de ruși

Ministerul Apărării al Federației Ruse a anunțat că urmează un atac iminent cu rachete asupra mai multor fabrici chimice din Ucraina și a cerut angajaților să evacueze zonele.

„Pentru a evita pierderile de vieți omenești, cerem angajaților combinatelor chimice, fabricilor din Ucraina, să părăsească imediat unitățile de producție”, a fost o parte din avertismentul lansat de minstrul Apărării rus, Serghei Șoigu în urmă cu puțin timp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum vorbim despre război cu cei mici

Amenințarea lansată de ministrul Apărării rus este o informațte care a fost confirmată și de un jurnalist al Kyiv Independent și de Nexta.

rusia atacă combinatele chimice din Ucraina

Este a 12-a zi de război dintre Rusia și Ucraina.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Statele Unite ale Americii iau în calcul trimiterea de avioane în Polonia, dacă Varşovia livrează avioane de luptă Ucrainei

Este a 12-a zi de război. Avertismentul rușilor a venit după o nouă zi în care bombardamentele au continuat în orașele din Ucraina, iar încercarea de evacuare a civililor din Mariupol a eșuat din nou. Oficialii ucraineni spun că forțele ruse au încălcat acordul de la negocieri și au continuat atacurile, în timp ce rușii suțin că armata ucrainenă ar fi fost cea care nu a oprit focul.

Citeste si: Tot mai mulți copii ucraineni sunt omorâți de soldații ruși! Soția lui Volodimir Zelenski face apel la umanitate: „Invadatorii ruși ucid copii ucraineni”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si