Rusia acuză Ucraina de „atentat terorist” și a decis să își închidă temporar spațiul aerian. La scurt timp  o altă dronă a lovit în regiunea Rostov, aproape de granița cu Ucraina.

A fost panică la Moscova, duminică, chiar înainte de ivirea zorilor. Două drone au căzut peste zgârie-norii din districtul financiar al capitalei ruse, duminică. Una dintre clădiri găzduia birouri ale Ministerului rus al Dezoltării Digitale, Comunicațiilor și Mass Media.

Potrivit informațiilor, un agent de pază a fost rănit.

Un zgomot teribil m-a trezit. Am crezut că tună, dar am văzut că nu plouă. Câinele s-a speriat așa tare că s-a ascuns sub canapea ”, a spus o persoană.

Citește și: Luptătorii lui Putin s-au transformat în „trupe zombi”. Soldații sunt dependenți de droguri și alcool, după ce au fost transformați în „mașini de ucis”: „Zombii agresivi vor umple în curând străzile orașelor noastre”

Rusia continuă să fie atacată cu drone ucrainene. O nouă dronă a lovit regiunea Rostov: „războiul ajunge pe teritoriul Rusiei”

Rusia continuă să fie atacată cu drone ucrainene. O nouă dronă a lovit regiunea Rostov: „războiul ajunge pe teritoriul Rusiei”

[Sursa foto: Pravda]

Rusia, atacată de drone ucrainene

Autoritățile din Rusia au închis spațiul aerian al Moscovei și al suburbiilor. Preț de o oră au fost oprite toate zborurile pe aeroportul Vnukovo. Ministrul rus al Apărării a denumit atacurile drept un „atentat terorist” și a aruncat vina pe Kiev.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai târziu o altă dronă a fost doborâtă în Taganrog, în regiunea Rostov, la aproape 50 de kilometri de granița cu Ucraina. Aceeași zonă a fost vizată la finalul săptămânii trecute, atunci când o rachetă a nimerit o clădire aflată în centrul orașului.

„Treptat, războiul ajunge pe teritoriul Rusiei - la centrele sale simbolice și bazele sale militare. Iar acesta este un proces inevitabil, natural și absolut corect. Dar trebuie să fim conștienți de faptul că, la fel ca anul trecut, teroriștii ruși încă pot ataca sectorul nostru energetic și instalațiile critice în această iarnă”, a spus Volodimir Zelenski.

Citește și: De ce și-a retras Rusia armata din drumul către Kiev? Putin a spus tot! „Asta ni s-a cerut”

În același timp rachetele Rusiei au continuat să terorizeze Ucraina. Mai multe clădiri din Ucraina au fost distruse.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Atacuri noi au avut loc în regiunea Sumî, după cel de la Zaporojie, care a distrus mai multe clădiri, printre care se numără și o instituție de învățământ și un supermarket. Un alt atac cu rachetă care a avut loc tot în regiunea Sumî, a luat viața unui om, a rănit cinci persoane și a avariat o instituție de învățământ.

„Toate acestea arată că tensiunea crește în zonele civile, pe măsură ce atacurile de înmulțesc.

Pe de altă parte, am văzut cum a fost lovită (de armata ucraineană) o rută feroviară cheie pentru ruși, care leagă Crimeea de regiunea Zaporojie, unde mă aflu eu, semn că și contraofensiva ucrainea se intensifică, punând presiune pe forțele ruse”, a spus corespondentul CNN, Nick Paton Walsh.

Citește și: Un nou atac a avut loc în Portul din Odesa. Forțele rusești au atacat cu rachete Kalibr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si