”Oficialii de rang înalt de la Washington habar n-au ce se întâmplă cu adevărat la Kremlin și cum se iau deciziile, acest lucru poate duce la consecințe nefaste și la decizii eronate din partea Statelor Unite”, a precizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Citeste si: Soldații ruși de la Cernobîl sunt tratați pentru otrăvire cu radiații în Belarus

"Acest lucru ne provoacă îngrijorare. Se pare că nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au informații reale despre ceea ce se întâmplă la Kremlin. Pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă la Kremlin. Nu îl înțeleg pe președintele Putin. Nu înțeleg mecanismul de luare a deciziilor. Ei nu înțeleg stilul muncii noastre", a adăugat acesta, conform  Interfax.

Peskov a comentat pe baza declarațiiloe recente ale reprezentanților de la Casa Albă, dar și pe cele ale Pentagonului că Vladimir Putin nu primește informații complete despre desfășurarea operațiunii speciale din Ucraina și se simte indus în eroare.

Americanii sunt de părere că Putin nu știe ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina

Un oficial al Statelor Unite ale Americii a precizat că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin este ”dezinformat” de consilierii săi despre performața armatei ruse în Ucraina și de impactul sancțiunilor asupra economiei Rusiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rușii refuză să execute ordinele și au doborât din greșeală propriile avioane

”Credem că Putin este dezinformat de consilierii săi despre cât de prost se comportă armata rusă și despre modul în care economia rusă este paralizată de sancțiuni, deoarece consilierilor săi le este prea frică să-i spună adevărul”, a precizat un oficial american.

Acesta a declarat că evaluarea se bazează pe descoperirile desecretizate ale serviciilor de informații americane.

Citeste si: În Irpin continuă bombardamentele. Rușii au trecut cu tancurile peste femei

De asemenea, oficialul american a adăugat că Statele Unite ale Americii dețin informații care indică faptul că liderul rus a devenit conștient de această dezinformare, ceea ce a dus la o ruptură între Putin și oficialii săi de top din apărare.

Citeste si: Volodimir Zelenski: Nu renunțăm la nimic. Vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noștri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si