Ministerul rus al Apărării a transmis un mesaj dur țării noastre. El susține că România se află printre țările care trimit cei mai mulți mercenari în Ucraina. Scopul mercenarilor români ajunși în Ucraina este de a lupta împotriva armatei lui Vladimir Putin.

Citeste si: Încă un general rus a murit în Ucraina. El era adjunct al comandantului Armatei a 8-a ruse

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov, susține că, Kievul ar fi angajat peste 6.800 de mercenari străini din 63 de țări, de la începutul „operațiunii speciale” ruse în Ucraina.

Citeste si: La 90 de ani s-a întors la școală pentru a termina studiile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Regimul naționalist de la Kiev a angajat un total de 6.824 de mercenari străini din 63 de țări de la începutul operațiunii militare speciale”, susține Konașenkov.

Rusia continuă invazia în Ucraina

1717 mercenari au venit din Polonia. Însă, SUA, Canada și România au trimis și ele mercenari în Ucraina pentru a lupta împotriva armatei lui Vladimir Putin. Cele trei țări au trimis în total un număr de 1.500

de mercenari.

Citeste si: Rusia, primul incident major cu o țară membră NATO

Ministerul rus al Apărării mai susține că până la 300 de persoane ar fi sosit din Marea Britanie și Georgia, iar 190 de persoane ar fi venit din unele zone din Siria care sunt controlate de Turcia.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, declară că situația din Mariupol rămâne alarmant de gravă și că ceea ce se întâmplă este complet inuman.

Susține că Federația Rusă nu are pic de milă pentru oamenii nevinovați și continuă să facă asta în mod deliberat.

„Situaţia de la Mariupol rămâne cât se poate de gravă. Este inuman. Asta a făcut Federaţia Rusă şi continuă să facă în mod deliberat. Continuă să distrugă oraşe. Încearcă să-i distrugă pe toţi cei care se află acolo, în Mariupol", a menționat Volodimir Zelenski.

Citeste si: Ministerul rus al Apărării susține că România se află printre țările care trimit cei mai mulți mercenari în Ucraina

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si