Războiul dintre Rusia și Ucraina rănește mai mulți oameni. După bombardamentele din orașul Pervomaisk, din regiunea Harkov, 31 de oameni au fost răniți. Printre care se regăsesc și nouă copii.

Mașini incendiate și un bloc în flăcări

Guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Sînehubov, a declarat pe Telegram, imediat după incident. Acesta povestea în postarea sa că bombardamentul a avut loc la ora 13:35.

Mai multe mașini au luat foc, iar ferestrele unui bloc s-au prăbușit. În imaginile postate de acesta, se observau dezastrele cauzate de bombardamentele provocate astăzi de Rusia.

Oficialii ucraineni au aflat despre incident imediat. Șeful cancelariei președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Andrii Iermak, a declarat că este informat cu privire la numărul de răniți.

"Începând cu ora 15:00, ştim de un număr semnificativ de răniţi: 31 de persoane au fost transportate la spital (nouă dintre ele sunt copii, doi sugari- 1 an şi 10 luni)", a declarat Andrii Iermak.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma bombardamentelor, 31 de persoane au fost transportate la spital

În urma bombardamentelor, 31 de persoane au fost transportate la spital

[Sursa foto: Twitter- Iryna Voichuk]

Citește și: Bilanțul atacului din Kramatorsk crește la 12 morți. Căutările sub dărâmături au fost finalizate

Dezastrele bombardamentului sunt postate pe rețelele Sociale

Dezastrele cauzate de bombardamente au fost postate pe rețelele sociale de Iryna Voichuk, influencer ucrainean care condamnă acțiunile de război și promovează pacea. Ea a postat pe contul personal poze cu dezastrul și a relatat incidentul, pentru a informa ucrainenii și întreaga lume despre tragicul incident.

"Până la ora 15:25, 31 de persoane au fost rănite, inclusiv 10 copii, printre răniți se numără bebeluși de 1 an și 10 luni.

Procuratura din regiunea Harkov raportează că, potrivit informațiilor preliminare, lovitura a fost efectuată cu o rachetă Iskander", a scris Iryna Voichuk la postarea de pe Twitter.

Citește și: VIDEO- Cel puțin trei morți și mai mulți răniți într-un atac cu rachete asupra unor restaurante din Kramatorsk, Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si