Close sidebar
Close sidebar

Rusia schimbă tactica în războiul cu Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Pentagonului anunță că Putin a învățat din greșelile de pe câmpul de luptă

Rusia învață din greșelile sale de pe câmpul de luptă de până acum, chiar dacă avansul său este, în continuare „incremental”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John, Kirby, conform Bloomberg.

Diana Bostan,

John Kirby


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kirby este de părere că Rusia a încercat să rezolve din probleme cu care s-a confruntat în ce privește logistica și aprovizionarea în primele zile ale războiului.

Vladimir Putin a învățat din greșelile făcute pe câmpul de luptă

O primă dovadă este faptul că Rusia a atacat regiunile din Donbas, fiind mult mai aproape de Rusia.

Însă rușii sunt ceva mai reticenți în a „avansa prea mult”, în condițiile în care se tem să nu-și „tensioneze ” din nou liniile de aprovizionare.

Citeste si: Războiul în Ucraina, ziua 94. Zelenski: Donbasul va fi „din nou ucrainean”.

Armata rusă a avut doar succese reduse și puține în încercările sale de a-și integra operațiunile terestre cu cele aeriene- „Folosesc unități mai mici, acum, în locuri mai mici și cu mișcări mai puțin ample”, a spus Kirby.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vladimir Putin continuă să aibă probleme în ce privește „comandarea și controlul” trupelor sale din Ucraina, a adăugat oficialul american.

Zelenski: „Donbas va fi ucrainean”

Președintele Volodimir Zelenski spune că situația din Donbas este „foarte dificilă” și că forțele Moscovei și-au concentrat armata în atacurile din est.

„Dacă ocupatorii cred că Liman sau Severodonețk vor fi ale lor, se înșeală”, a spus președintele ucrainean, potrivit The Guardian.

Citeste si: SUA ar putea oferi Ucrainei lansatoare multiple de rachete. Arma ar putea să schimbe cursul războiului cu Putin

Președintele ucrainean a acceptat că situația din Donbas este „foarte dificilă”, spunând în mesajul său de vineri noapte că forțele invadatoare „și-au concentrat artileria la maxim, rezervele la maxim” în regiune.

„Sunt atacuri cu rachete și atacuri aeriene – tot”, a spus acesta. „Protejăm pământul nostru în modul în care actualele resurse de apărare ne permit. Facem totul pentru a le mări. Și le vom mări".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI