„Acțiunile colegilor noștri occidentali distrug sistemul de securitate mondial și ne obligă să luăm contramăsuri adecvate”, a declarat Șoigu, citat de agenția de Interfax.

Ministrul rus al Apărării precizează că 20 de unități militare vor fi instalate la granița de vest a Rusiei

„Aproximativ 20 de formațiuni și unități militare vor fi desfășurate în districtul militar de vest până la sfârșitul anului”

, susține Serghei Șoigu.

Serghei Şoigu a mai afirmat că unitpțile militare desfășurate de Rusia „sunt sincronizate cu furnizarea de armament şi tehnică modernă”.

„În acest an, este planificată furnizarea a aproximativ 2.000 de echipamente noi trupelor acestui district militar ”,  a declarat ministrul rus al apărării.

Citeste si: Toate persoanele care se vor vaccina marți, 1 iunie 2021, la centrul drive-thru din Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatre și muzee  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Americanii trebuie să presupună că o serie de semnale de la Moscova vor fi incomode pentru ei, inclusiv în zilele următoare”, a declarat Sergei Ryabkov, viceministrul de externe al Rusiei.

În urmă cu o lună, Serghei Șoigu afirma că acțiunile desfășurate de Statele Unite și NATO în Europa au contribuit la amenințarea militară de pe continent. „Intenționăm să facem tot ce e necesar pentru a asigura securitatea frontierelor noastre”, preciza ministrul rus al Apărării.

Citeste si: Premierul Florin Cîţu: „De mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor.”

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a precizat, luni, că NATO este capabilă şi pregătită să îşi apere toţi aliaţii

Aceste declaraţii au fost făcute în urma inițierii exerciţiului NATO Steadfast Defender 21 în România. Adjunctul secretarului general al NATO a spus că acest exerciţiu este „plănuit de mult timp, nu e direcţionat împotriva nimănui şi este strict defensiv”.

De asemenea, adjunctul secretarului general al NATO a mai spus că „nu este doar un exemplu al forţei NATO, ci şi al transparenţei”.

Citeste si: Câte persoane care nu sunt din aceeași familie pot sta la aceeași masă, la terasă, după 1 iunie? CNSU a stabilit noile măsuri de relaxare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si