Potrivit avocatului poporului, trupele rusești au improvizat un lagăr de concentrare în clădirea unei fabrici din Vovceansk. Acțiuni similare ar avea loc și în regiunea ocupată de ruși Izyum.

Mesajul trimis de ruși mamei unui prizonier ucrainean: 5.000 de euro sau îl executăm

Soldații ruși ar fi trimis mamei unui prizonier ucrainean un mesaj în care o amenință cu executarea propriului fiu în cazul în care nu le trimite 5.000

de euro.

În mesajul video publicat pe twitter de consilierul președintelui ucrainenan Mykhailo Podolyak apare un tânăr ucrainean, cu mâinile legate în față, care s-ar fi oferit voluntar în regiunea Donețk și a fost capturat de ruși la 23 aprilie. Acesta este pus să spună că nu este bătut sau maltratat de ruși, are apă și mâncare, și nu necesită asistență medicală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini cutremurătoare cu ucrainenii din buncărele oțelăriei Azovstal: "Ajutaţi-ne! Nu mai e niciun loc unde să se poată trăi. Totul e bombardat!"

”Acest video a fost trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean. Cer 5.000 de euro și amenință că următorul video pe care-l va primi va fi execuția fiului ei. Soldații ruși seamănă din ce în ce mai mult cu militanții ISIS (gruparea teroristă Statul Islamic- n.red).

Rusia trebuie declarată stat-terorist”, a scris consilierul prezidențial pe rețeaua socială.

Rusia le-a trimis americanilor o nouă notă diplomatică

"Am subliniat că actuala situație în care SUA înarmează Ucraina este inacceptabilă și am cerut încetarea acestei practici”, a declarat diplomatul într-un interviu pentru televiziunea de stat a Rusiei, Canal 24.

Citeste si: Vladimir Putin, la slujba de Paște, după ce a refuzat un armistițiu: „Această mare sărbătoare trezește în oameni cele mai luminoase sentimente”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si