Smiley: Mi se pare normal sa ne fie din ce in ce mai usor sa comandam o masina, mai ales in serile in care petrecem pana tarziu.

Smiley a fost primul client al aplicatiei de ride-sharing, lansate astazi si in tara noastra! Este operationala acum in 17 state, iar diferenta dintre acesta firma din Rusia si celelalte este ca soferii, dar si masinile apartin unor companii de transport partenere.

ALEXANDRA MARIN- REPORTER STIRILE KANAL D: Cursa minima este in valoare de 5 lei, adica echivalentul a 3 km si 7 minute de mers. Important de precizat este faptul ca momentan, aplicatia este disponibila doar in Bucuresti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Soferul nostru a fost Cristian. L-am gasit imbracat impecabil, ne-a deschis usa ca sa intram in masina si ne-a vorbit politicos pe tot parcursul cursei.

Sunt deja mai bine de 3.000 de masini inscrise in aceasta aplicatie, iar toate arata similar cu cea in care ne-am urcat noi, cu toate ca fondatorii spun ca nu este vorba despre un serviciu de lux, ba chiar vorbesc despre preturi la jumatate fata de concurenta.

ANDREI VOICU- MANAGERUL APLICATIEI IN ROMANIA: Ti se va da un pret fix, un pret care se va modifica doar daca introduci o destinatie multipla sau o oprire pe care o introduci in aplicatie. Vorbim despre un serviciu disponibil pentru toata lumea.

In prezent, o cursa de la aeroport- pana in centrul Capitalei, spre exemplu, este de 35 de lei. Aplicatia colaboreaza cu diferite firme de transport autorizate, dar nu si cu cele de taxi locale.

Legislatia din tara noastra, care nu mai incadreaza in ilegalitate companiile de ride-sharing, incurajeaza astfel de companii sa activeze si in tara noastra!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si