Ucrainenii ar fi lovit un depozit de armament aflat pe teritoriul Rusiei. Potrivit ucrainenilor, din depozitele aruncate în aer se aprovizionau cu muniție trupele ruse.

Citeste si: Rusia anunță că reduce atacurile în Ucraina. Zelenski: Ucrainenii nu sunt naivi

Ria Novosti a anunțat că o explozia a avut loc în regiunea Belgrod. Din primele informații, nu există victime sau răniți, a mai anunțat guvernatorul.

Orașul Cernihiv a rămas fără apă, încălzire și curent

Orașul Cernihiv a rămas fără apă, încălzire și curent, în urma distrugerilor provocate de armata rusă.
Infrastructura orașului a fost distrusă de "luptele active", dar sunt în curs reparațiile și consolidarea orașului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia își retrage trupele din zona Kievului. Unde se duc tancurile lui Putin. Avertismentul lui Blinken

De mai multe zile trupele ruse au înconjurat orașul Cernihiv, orașul sitiat în apropierea granițelor cu Rusia și Belarus care duce la Kiev.
„Verificarea amplorii pagubelor este imposibilă din cauza luptei neîntrerupte din apropierea instalaţiei nucleare”, se arată în articol. Instalaţia fusese deja avariată în urma unui bombardament cu aproape două săptămâni în urmă şi a fost întreruptă conexiunea cu sursa de alimentare.

Citeste si: Sudul Ucrainei, bombardat masiv de armata rusă. Oficial din Nikolaev: "Nemernicii au aşteptat până când oamenii au plecat la muncă"

În spatele atacurilor s-ar afla generalul-colonel Mihail Mizițev

Potrivit oficialilor militari ucraineni, în spatele acestor  bombardamente asupa orașului Mariupol, dar și asupra Siriei în urmă cu cinci ani, se află același om, generalul-colonel Mihail Mizințev.

Acesta este cunoscut acum ca „măcelarul din Mariupol”, relatează The Times.

Citeste si: Anonymous: ”Guvernul ungar și premierul Viktor Orbán continuă să acționeze ca un cal troian al Kremlinului în Europa”

Mizințev are 59 de ani și este șeful Centrului Național pentru Coordonarea Apărării, o structură de comandă înființată în 2014 pentru a conduce operațiunile militare ale Rusiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si