S-a aflat cauza incendiilor din Grecia. E vorba de neglijenta, iar vinovatul a fost identificat, potrivit ekathimerini.com.

Cauza incendiilor devastatoare din apropiere de Atena este un foc lasat nesupravegheat. Autoritatile din Grecia au identificat ca principalul suspect este un localnic. El ar fi incercat sa dea foc la niste resturi de lemne si crengi uscate. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, el a incercat sa-si ascunda urmele, dar pompierii au identificat locul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Barbatul ar fi acoperit locul cu mai multe pietre si a aruncat multa apa pentru a-si spala urmele. Insa, potrivit raportului pompierilor, in doua puncte este vorba si despre foc pus deliberat, in noaptea de luni spre marti, pe un drum rural din apropiere de orasul Nea Makri.

Potrivit sursei citate, mai multi martori au vazut un barbat cand dadea foc.

Potrivit informatiilor date publicitatii in timpul saptamanii de pompieri, flacarile s-au propagat foarte repede si, din cauza vantului, si-au schimbat directia rapid, ceea ce a dus si la numarul foarte mare de victime. Cel mai recent bilant indica 87 de morti, sute de raniti si in continuare aproximativ 100 de disparuti.

Sursa: digi24.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si