Informații halucinante ies la iveală după noaptea fatidică de la hotelul din județul Dâmbovița. Părea o seară normală, în care persoanele s-au strâns la o petrecere de Valentine’s Day.

Motiv tragedie Padina

Imagine de la locul crimei din Dâmbovița.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Clipe de coșmar pentru o fetiță de doi ani, răpită de concubinul mamei sale. Unde au fost găsiți cei doi de oamenii legii

Lacrimi de durere pentru Sorin

La eveniment s-au strâns și mai mulți artiști, printre care Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, dar și un cântăreț de manele. Înainte să aibă loc crima, bărbatul de 41 de ani s-ar fi certat cu cei trei tineri care se află, acum, în custodia Poliției, conform Cancan. Astfel că, imediat după dedicațiile muzicale, Sorin Anghel a fost înjunghiat de mai multe ori cu o macetă în zona capului și în spate. Același lucru a fost confirmat și de INML, care a transmis că victima a fost lovită în total de 6 ori.

Sorin nu ara singur la petrecere, ci alături de soția lui, pe care ar fi încercat să o apere în fața celor trei, după ce i-ar fi adresat jigniri în urma momentului muzical dedicat. În cele din urmă, femeia s-a prăbușit în genunchi lângă bărbatul de 41 de ani, așteptând ca medicii să îi salveze viața, mai precizează sursa citată mai sus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din păcate, cadrele medicale ajunse la fața locului nu l-au mai putut readuce la viață, iar soția lui, în stare de șoc a ajuns de urgență la spital.

Luni, trupul bărbatului a fost ridicat de la Serviciul de Medicină Legală, fiind depus la o capelă din Târgoviște, iar mâine ar urma să aibă loc înmormântarea. El este proprietar al unei firme de pază şi tatăl a doi copii. La petrecere, și cumnatul său a fost rănit la abdomen, așadar a fost nevoie ca el să fie transportat de urgență la spitalul din Târgoviște.

Motiv tragedie Padina

El este Sorin, bărbatul omorât cu maceta la Padina.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cine ar fi vinovații în cazul crimei de la Padina? Mărturii halucinante făcute de iubita unuia dintre suspecți: ”Mă tem pentru viața mea”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Marin George Armando, în vârstă de 24 de ani, Marin Laurențiu, de 31 de ani și Marin Louis-Justin, de 18 ani ar urma să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Până în acest moment ei nu au recunoscut cele întâmplate.

Odată ajunși la Parchetul Dâmbovița, ei au strigat că totul a fost în legitimă apărare.

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei a declarat că ei nu sunt vinovați și că de fapt ei au fost cei atacați de bărbatul de 41 de ani. Acum, oamenii legii caută arma crimei, care în continuare este de negăsit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si