Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat adevarul despre moartea suspecta din Bistrita. De ce a murit fata de 18 ani

Luci Buzica, tanara de 18 ani din Bistrita, care a fost gasita decedata in casa ei a lasat in urma multa durere si nimeni nu isi explica moartea fulgeratoare a fetei. Necropsia a dezvaluit ceva ce nici familia ei nu stia.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma necropsiei s-a aflat si cauza mortii sale. Rezultatul tinde sa dea peste cap tot ce se stia pana acum, asta pentru ca s-a descoperit ca tanara de 18 ani a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea a luat prin surprindere familia pentru ca nimeni nu stia ca Luci Buzila ar fi avut probleme de sanatate. Luci Buzila avea 18 ani si era o fata plina de viata si fericita. Luci Buzila tocmai absolvise Liceul de Arte "Corneliu Baba" din Bistrita, iar peste cateva zile urma sa afle daca a fost acceptata la Facultatea de Arte din Danemarca.

„Pentru mine, ea e ca si fata mea adoptiva. A fost colega cu Denisa inca din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat impreuna in acelasi apartament.

Au invatat si s-au distrat impreuna. Au aplicat pentru Danemarca impreuna. A fost cu noi in vacante. Era ca si parte a familiei noastre. Aseara a povestit pe messenger, pana dupa miezul noptii cu Denisa. Au ras, si-au facut planuri etc. Azi la amiaza am aflat ca a murit. S-a pus la somn si nu s-a mai trezit. Doar ce am fost la Festivalul Celtic, in weekend. Suntem socati”, a declarat mama Denisei, dupa ce a aflat de tragedie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

sursa: bistriteanul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI