Fetita care sambata seara a fost gasita in stop cardio-respirator in incinta unui loc de joaca care apartine unui restaurant din Ploiesti suferea de pneumonie. Medicii legisti au stabilit drept cauza a decesului faptul ca fetita avea pneumopatie cu pleurezie, a declarat pentru News.ro surse medicale.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria  Ploiesti au deschis un dosar penal si cerceteaza circumstantele mortii copilei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetita a fost gasit moarta, langa bancuta, in locu de joaca pus la dispozitia clientilor de un restaurant din Ploiesti, supraveghetorul fiind cel care a descoperit-o. Cand au ajuns echipajele medicale la fata locului au constatat ca aceasta  era in stop cardio-respirator care nu a putut fi resuscitat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si