Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat cauza mortii fetitei din Ploiesti, gasita fara suflare la un loc de joaca din cadrul unui restaurant

Fetita in varsta de sapte ani care in week-end a fost gasita moarta in incinta unui loc de joaca al unui restaurant din Ploiesti era bolnava, medicii legisti constatand, in urma necropsiei, ca motivul decesului a fost o pneumopatie cu pleurezie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita care sambata seara a fost gasita in stop cardio-respirator in incinta unui loc de joaca care apartine unui restaurant din Ploiesti suferea de pneumonie. Medicii legisti au stabilit drept cauza a decesului faptul ca fetita avea pneumopatie cu pleurezie, a declarat pentru News.ro surse medicale.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria  Ploiesti au deschis un dosar penal si cerceteaza circumstantele mortii copilei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fetita a fost gasit moarta, langa bancuta, in locu de joaca pus la dispozitia clientilor de un restaurant din Ploiesti, supraveghetorul fiind cel care a descoperit-o. Cand au ajuns echipajele medicale la fata locului au constatat ca aceasta  era in stop cardio-respirator care nu a putut fi resuscitat.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI