Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat cine este barbatul care si-a aratat fundul in timpul finalei Eurovision - Este un om extrem e celebru: "Nu regret ce am facut!"

Momentul penibil care s-a desfasurat pe scena Eurovision la finala de la Kiev de anul acesta l-a avut in prim plan pe celebrul farseor ucrainean, Vitalii Sediuk.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vitalii s-a urcat pe scena si si-a dat pantalonii jos in fata a peste 200 de milioane de telespectatori. Desi fapta lui ar putea sa il coste o pedeapsa cu inchisoarea, barbatul a declarat ca nu regreta nicio secunda ce a facut.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Politia ucraineana l-a retinut pe Sediuk pentru 72 de ore si l-au plasat sub control judiciar. El risca o pedeapsa cu inchisoarea si o amenda pentru acuzatii de vandalism. "Nu am nimic impotriva Eurovision, dar de data aceasta am vrut sa fac ceva de care oamenii sa isi aminteasca."

, a declarat tanarul.

Incidentul a durat aproximativ cinsprezece secunde si a fost difuzat in fata unei audiente extrem de mari si ulterior a fost distribuita masiv pe retelele de socializare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI