Micuții au fost găsiți ieri, după ce au rătăcit două zile pe străzi.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Ungureni, iar polițiștii au reușit acum să o identifice pe mama celor doi. Este vorba de o tânără de 26 de ani din localitatea Bălușeni. Femeia a fost dusă la secție, acolo unde a fost audiată în legătură cu abandonul micuților. "Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.

Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani și este din comuna Bălușeni. Femeia a fost condusă la sediul Poliției pentru audieri", a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Botoșani, notează cei de la MediaFax.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat de 37 de ani din Neamț, gest șocant! Iubita i-a răspuns la telefon în timp ce întreținea relații intime cu altul- Ce a urmat pare un scenariu de film

Femeia este acuzată de abandon după ce și-a lăsat cei doi copii minori singuri în casă. Se pare că femeia locuia cu chirie și nu a avut bani să o plătească, așa că i-a abandonat pe cei mici în locuință.

Copiii, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost internaţi într-un centru pentru minori al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului Botoşani, instituţie care, la rândul ei, a declanşat o anchetă în acest caz.

Citeste si: Imaginile ANULUI! În compania cui a fost surprinsă Andreea Marin la film, în mall? Nu s-au mai ascuns de nimeni!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si