Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat cine sunt cei doi MONȘTRI care aproape au omorât o fată în bătaie! Sunt frați și au condamnări multiple pentru fapte de agresiune! Ambii sunt luptători MMA

Imagini de o cruzime rară au apărut astăzi pe rețele de socializare, imagini în care o fată este lovită și lăsată inconștientă de către doi monștri de bărbați.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut la Dej, probabil în urmă cu ceva timp, dacă e să ne luăm după hainele agresorilor. Imaginile de o cruzime rară au fost distribuite masiv pe internet.

Citeste si: Detalii noi ies la iveala in cazul medicului fals de la Spitalul Judetean Ilfov. Raluca Birsan isi desfasura activitatea si la o clinica privata, nu doar la stat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei doi care au lovit cu bestialitate respectiva tânără sunt frați. Ei se numesc Dan și Petru Ionuț Szentghiorghi. Amândoi sunt luptători MMA și au un trecut dur.

Din informațiile deținute, Petru Ionuț se află în arest după ce a comis în trecut mai multe fapte penale.

Citeste si: O femeie este lovită fără milă de un bărbat. Imagini greu de privit

Una dintre ele a avut loc în 2016, atunci când aproape a ucis în bătaie doi fermieri. Ulterior, pe perioada procesului, el a mai comis și fapte de înșelăciune prin metoda accidentul.

Bărbatul a fost condamnat pentru tentativă de omor și înșelăciune. Petru Ionuț este cunoscut ca un sportiv cu performanțe în luptele marțiale mixte, el fiind campion mondial de Kempo.

Citeste si: Un MONSTRU a desfigurat în bătaie o tânără din Dej! A lovit-o cu pumnii și picioarele în față până a lăsat-o inconștientă pe asflat!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI