Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat cum a murit Zina Dumitrescu! Așa și-a trăit ultimele clipe de viață

Zina Dumitrescu, celebra creatoare de modă, s-a stins din viață ieri, la 82 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ea a murit chiar la azilul în care locuia de aproape șapte ani de zile.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cei care au cunoscut-o pe "mama Zina" au fost devastați de durere și acum așteaptă să își poată lua rămas bun de la ea.

Mirela Veșcan a mărturisit că nici nu știe unde să meargă să o vadă pentru ultima oară pe Zina Dumitrescu. "Ea ducea o viața normală la azil. Spunea că e mulțumită. Nu era singură. Suferea că nu ne are pe noi în jurul ei, dar s-a adaptat. Acum sunt cu telefonul în mână. Nimeni nu știe nimic. Unde o duc, la Bellu, o incinerează, merge în altă parte. Așteptăm să aflăm, să îi duce o floare."
, a spus Mirela Veșcan.

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

A murit în somn!

Și Alin Gălățescu a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. "Pentru mine ea e cea care a urnit sistemul, a format oamenii în meseria asta.

La viața pe care a dus-o, petrecerile la care a luat parte, nopțile nedormite, e fantastic că a trăit atât de mult și că s-a stins fără boli incurabile, fără spitale și chestii de genul asta. Ea a murit natural, în somn. A trăit și a murit cum a vrut ea", a spus Alin Gălățescu.

Citeste si: Esti o mireasa moderna sau clasica? Alege buchetul de mireasa in functie de personalitatea ta!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI