Vestea a fost publicata pe retelele de socializare, iar Rick Harrison, fiul lui Richard, s-a limitat in a scrie o declaratie scurta despre tatal sau. "Si-a trait viata la maximum. A reusit prin show-ul de televiziune "Asii Amanetului" sa ajunga la sufletul oamenilor si sa le arate ce inseamna sa pretuiesti familia, munca si valorile din societate. Ma bucur ca el a fost tatal meu. A fost eroul meu si cel mai cool tata pe care cineva il poate avea."

, a scris Rick pe Instagram.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe langa aceste cuvinte, el a marturisit ca Richard Harrison s-a luptat ani multi cu boala Parkinson, iar aceasta boala este cea care l-a macinat incet si, probabil, cea care este responsabila pentru moartea "Batranului".

Urmeaza ca in perioada urmatoare familia sa dea publicitatii detalii despre inmormantarea lui Richard Harrison." Va fi amintit mereu ca cel mai bun tata, bunic si strabunic pe care l-ar fi putut avea familia noastra.

Desi fanii il stiu mereu moracanos, el nu era deloc asa. Era iubitor, plin de umor si o persoana inteleapta", au mai spus membrii familiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si