Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4. Familia este disperată

Momente grele în familia lui Mirel Rădoi. Fratele antrenorului naționalei de tineret a României s-a aruncat de la etajul patru al unui imobil din Drobeta Turnu-Severin.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fratele lui Mirel Rădoi a fost preluat de urgență de o ambulanță și dus la spital. Din primele informații, acesta ar fi suferit mai multe fracturi la membrele inferioare și leziuni la nivelul capului.

Motivul pentru care s-a aruncat de la etajul patru

Potrivit informațiilor apărute în presă, Mihai Nicușor ar fi decis să-și încheie socotelile cu viață după o ceartă aprinsă cu soția. Se pare că subiectul discuției ar fi fost chiar divorțul. Din fericire, el a scăpat cu viață, însă starea sa este una gravă.

Citeste si: Ultimă oră! Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul Naționalei de Tineret, s-a aruncat de la etaj

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Originar din Turnu Severin, Nicusor a strans cateva vizite prin penitenciarele din strainatate inca de acum 14 ani, cand a fost prins la furat, asa cum anunta presa locala.

Citeste si: Un preot din Ilfov a lăsat o familie cu mortul în stradă! "Mi-a dat prea puțini bani!"- Rudele decedatului au fost nevoite să îl înmormânteze singuri!

Spre norocul lui, in 2011, judecatorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a tinut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai tarziu a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, alaturi de alte doua persoane, pentru trafic de tigari.

Dupa ispasirea pedepsei, Mihai Nicusor a fost din nou dat in judecata de catre o persoana care a contestat rezolutia procurorilor de "neincepere a urmaririi penale" in cazul fratelui lui Radoi, intr-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Radoi s-a ocupat cat a putut de fratele sau si de restul familiei, sustinandu-i pe toti cu sume importante de bani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI