Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat motivul real pentru care poliţistul criminal din Piteşti a divorţat de soţia sa. Nu are legătură cu infidelitatea

Poliţistul criminal din Piteşti ascundea un mare secret. Era înglodat în datorii şi era căutat de cămătari.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Era poliţist, poza în tată iubitor, dar avea un viciu periculos: pariurile. Poliţistul pierduse sume mari de bani la pariuri şi era distrus din punct de vedere psihic.

Creditele şi împrumuturile uriaşe arată clar că avea mari probleme cu banii. Cel mai mare credit a fost luat în 2014, cu scadenţa în 2034, iar soldul era de 166.500 de lei. Banii i-a luat pentru achiziţionarea unui apartament. Poliţistul ucigaş mai avea trei credite, făcute în 2014, 2015 şi 2017, în valoare totală de 31.000 de lei, semn clar că nu se descurca bine cu banii. Datoriile sale cumulate erau de 197.500 de lei, adică aproximativ 43.000 de euro, în condiţiile în care salariul său lunar era de 2.244 de lei, la care se adăuga norma de hrană în valoare de 976 lei pe lună, potrivit cancan.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe lângă aceste datorii la bănci, poliţistul criminal avea împrumuturi şi la cămătari.

“Era la pământ din toate punctele de vedere. Se confrunta cu probleme financiare grave, nu mai ştia unde şi la cine să mai apeleze. Pariurile l-au ruinat, a pierdut acolo sume imense.

Era, pur şi simplu, distrus. Nu s-a împrumutat doar la bănci, ci şi la cămătari, cărora le datora mulţi bani”, a dezvăluit un apropiat pentru cancan.ro.

Poliţistul din Piteşti şi-a ucis copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis, pentru a se răzbuna pe soţia sa care divorţase de el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI