Crima din județul Dâmbovița este tot mai aproape de final! Cetățeanul turc, de altfel și principalul suspect în acest caz s-a prezentat vineri în fața judecătorilor, acolo unde a recunoscut totul, informează Realitatea.

De ce a recurs bărbatul la un asemenea gest șocant?

În casa bărbatului din Rahova au fost făcut verificări ample, care au durat peste 14 ore. Acolo, anchetatorii ar fi găsit numeroase indicii care i-au șocat.

Pe lângă mai multe pete de sânge pe baza cărora a fost identificat și ADN-ul Mirelei, a fost descoperită și o sârmă similară cu cea găsită lângă cadavrul din câmp, dar și saci mai informează sursa citată.

Criminal Mirela și-a recunoscut fapta

Ea este femeia care a fost găsită moartă pe A1.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

O altă informație prețioasă a fost aceea că Mirela, femeia în vârstă de 38 de ani s-ar fi întâlnit cu el chiar în ziua în care a dispărut.

Citește și: Decizie surprinzătoare în favoarea lui Cătălin Cherecheș. Judecătorii i-au scăzut o parte din pedeapsă!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, el având chiar și un translator. Într-un final, acesta a recunoscut faptele teribile și a spus că a luat-o pe femeie din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu, iar acolo ar fi avut loc mai multe neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani. Apoi, el ar fi lovit-o cu un scaun, lăsând-o inconștientă și ar fi dus-o în baie, acolo unde a încercat să o ude cu apă.

Pentru că nu își revenea, el a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp.

Vinovatul ar avea probleme psihice

Surse judiciare au informat că străinul și-a motivat fapta, care ar fi fost cauzată de neadministrarea unui tratament.

Mirela a fost găsită la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, informează IPJ Dâmboviţa de către un tractorist care se întorcea acasă de la muncă. Inițial, el a găsit doar o parte din corp, deoarece rămășițele erau împrăștiate peste tot în zonă.

Criminal Mirela și-a recunoscut fapta

Ea este Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Un medic de la ATI și-ar fi pus capăt zilelor în interiorul unui spital din Capitală: „Este încă o victimă”

Femeia era dată dispărută de pe data de 6 martie, atunci când trebuia să se vadă cu sora ei. Inițial, s-a crezut că fostul soț este vinovat în acest caz, pe numele său fiind emis și un ordin de restricție provizoriu în anul 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si