Magistratii, dar si avocatii care au cunoscut-o au pus mana de la mana si au organizat funeraliile, pentru ca femeia nu are parinti si nici rude indepartate. Singura persoana din viata ei era politistul care a provocat accidentul mortal, alaturi de care se zvoneste ca a si trait o poveste de dragoste.

Citeste si: Aglomeraţie la metrou şi circulaţie îngreunată. Defecţiune la un tren care mergea spre Pipera, pe Magistrala 2

Judecatoarea Mihaela Serban iubea sa calatoreasca si isi traia viata din plin. Tanara n-avea parinti si nici rude apropiate, iar in fotografii aparea mereu singura.

In schimb, magistratul se pare ca avea o relatie de dragoste cu un politist cercetat pentru agresivitate in familie.
Omul legii- care a si condus-o spre moarte, e in plin divort dupa ce, recent, si-ar fi snopit sotia in bataie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Politistul petrecea, in ultima perioada, timpul cu tanara judecatoare, care era pasionata de motoare si de adrenalina.

Citeste si: Lovitură de teatru! Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a condus-o la moarte pe judecătoarea din Constanța!

Sambata, judecatoarea Mihaela Serban era pasager pe autovehiculul cu 3 roti pe care-l detinea, iar politistul era cel care conducea.

Ambii erau in timpul liber.

Dupa accidentul teribil, provocat de omul legii, judecatoarea a murit pe loc.

"Era o placere sa stai de vb cu ea, daca erai suparat si te intalneai cu ea, iti dadea o stare de bine, nu stiu daca era intra devar fericita sau impacata cu ea insasi sau era asa fericita pe cat arata", spune o colegă.

Citeste si: Robert s-a filmat în timp ce îi spărgea iubitei pahare în cap, acum are iar probleme cu legea! De ce îl acuză PROCURORII? Băiatul era mai periculos decât pare! Zeci de părinți sunt în stare de ȘOC!

Tanara- care nu are familie, va fi condusa pe ultimul drum doar de colegii sai din justitie, care au strans bani pentru inmormantare.

Totul, in timp ce politistul e internat.

Tanara va fi inmormantata maine, iar colegii sai din justitie si-au anuntat participarea. Intre timp, politistul este cercetat pentru ucidere si vatamare corporala din culpa si urmeaza sa fie audiat.

Citeste si: Papa Francisc vine în vizită în România! Care este programul Suveranului Pontif?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si