O femeie în vârstă de 50 de ani a fost scoasă dintr-o fântână adâncă de 10 metri. Chiar fiica femeii a alertat autoritățile.

Salvatorii care au ajuns la fața locului au lucrat contracronometru să o scoată pe femeie din fântână. Din fericire, aceasta a fost recuperată în siguranță.

Citește și: Locul unde se află cel mai periculos aeroport din lume. Doar 50 de piloți pot utiliza pista considerată terifiantă: "Este o provocare"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

pompieri, femeie cazuta fantana,  botosani

„Am fost solicitaţi pentru evacuarea unei persoane de sex feminin dintr-o fântână. Am folosit kit-ul de salvare din dotare şi am reuşit evacuarea persoanei. A fost predată conştientă echipajului SMURD, a precizat sublocotenent Lucian Apostol, împuternicit locțiitor comandant al Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Femeia a fost transportată de urgență la spital 

După ce a fost extrasă din fântână, femeia a fost preluată de echipajul medical SMURD și a fost dusă la Urgențe pentru a fi ținută sub supraveghere. Potrivit informațiilor existente, femeia ar fi încercat să își pună capăt zilelor și s-ar fi aruncat de bună voie în fântână. 

„Pacienta a ajuns în serviciul nostru după o tentativă de suicid. Era conştientă, cu o uşoara hipotermie, dar fără mărci traumatice. A fost stabilizată la faţa locului de echipajul de terapie intensivă mobilă, după care transportată în UPU pentru investigaţii suplimentare de specialitate”, a precizat medicul primar Ramona Elena Guraliuc, coordonator UPU-SMURD.

Citește și: Ajutor de 15 mii de lei pentru oamenii afectați de inundații. Ministrul Finanțelor: „Sprijinul va putea fi folosit pentru achiziționarea unor bunuri de bază în gospodărie”

pompieri, femeie cazuta fantana,  botosani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si