Close sidebar
Close sidebar

S-a castigat premiul cel mare la 6 din 49! Alexandru Croitoru, directorul de markenting al Loteriei Romane a facut anuntul: "Un harghitean a jucat 7 lei si a pus mana pe 2 milioane de euro!"

Loteria Romana a mai facut astazi un roman extrem de fericit. La extragerea din aceasta seara s-a castigat premiul cel mare la Loto 6 din 49. Un roman este de astazi mai bogat cu 2 milioane de euro. Cel care a facut anuntul este Alexandru Croitoru, directorul de marketing al Loteriei Romane.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Numerele norocoase extrase astazi au fost: 23, 49, 5, 2, 41, 16, iar castigatorul este un jucator de la o agentie din Harghita. Directorul de marketing al Loteriei Romane, Alexandru Croitoru, a oferit si primele declaratii despre asta. "In aceasta seara a fost castigat marele premiu la loto 6/49! Cu doar 7.3 lei jucati, a reusit sa castige 2 milioane de euro. Biletul castigator a fost jucat la agentia 19-15 din Harghita.

In momentul de fata ramane in joc premiul de la Joker, premiu in valoare de peste 4.37 milioane de euro", a marturisit acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI