Close sidebar
Close sidebar

S-a certat cu sotul ei si i-a spus sa doarma pe canapea. Dimineata a avut un soc: "Cand am iesit din dormitor si l-am vazut, am stiut ca s-a intamplat ceva"

Mama a trei copii avertizeaza oamenii sa nu mearga la culcare nervosi, dupa ce si-a gasit sotul decedat pe canapea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anhley Murrell, tanara de 33 de ani, a avut o cearta cu sotul ei Mickey, in varsta de 36 de ani, cand s-a intors acasa de la serviciu, dupa 16 ore de munca. Cei doi nu s-au rezolvat problemele inainte sa mearga la culcare, asa ca femeia i-a spus sotului ei sa doarma pe canapea.

Cand s-a trezit a doua zi dimineata, femeia a avut un soc. Sotul ei era mort. A aflat mai tarziu ca a lucrat in plus pentru a stange bani pentru o excursie in Praga. Voia sa ii faca o surpriza de ziua ei. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Cand am iesit din dormitor si l-am vazut, am stiut ca s-a intamplat ceva. Era in aceeasi pozitie cum il lasasem si era palid la fata. L-am atins si era rece. Atunci am inceput sa strig catre fetita mea de 14 ani << tatal tau e mort>>. M-am simtit atat de vinovata. Eram suparata pe mine ca l-am pus sa doarma pe canapea”, isi aminteste tanara, potrivit Daily Mail.

Medicii au precizat ca barbatul s-ar fi inecat in somn.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI