S-a dat alarma printre polițiștii constănțeni sâmbătă seara, după ce s-au tras focuri de armă în Vama Veche.

Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la incidentul din stațiunea de pe litoral și au venit de urgență la fața locului, unde au descoperit că geamul unui garaj a fost spart.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Citește și: VIDEO Biletele de tren devin o raritate. Pe rutele aglomerate călătorii trebuie să își rezerve locurile și cu o săptămână în avans

politie, ancheta, gloante, vama veche

Pistolul a fost găsit în timpul unui control în trafic

Nu a durat mult și oamenii legii au găsit arma cu care s-a tras. Este vorba despre un pistol neletal, care a fost găsit într-o mașină în timp ce agenții făceau un control în trafic. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Poliţiştii  s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că sesizarea se confirmă, geamul securizat al uşii unui garaj fiind spart. În urma verificărilor, s-a stabilit că zgomotul ar fi provenit din curtea vecină, de unde un obiect ar fi fost proiectat cu viteză mare. La momentul intervenţiei, asupra persoanelor identificate la faţa locului nu a fost găsit niciun obiect care ar fi putut provoca daunele constatate.
Factorul declanşator al conflictului ar fi fost utilizarea unor artificii de către persoane aflate în imobilul apelantului, din categoria celor care nu necesită autorizare”
, au precizat poliţiştii.

Citește și: El este polițistul care s-a împușcat în cap chiar în secție. Daniel avea doar 28 de ani și planuri mari de viitor: „Spunea că nu mai poate să lupte”

politie, ancheta, gloante, vama veche


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si