Close sidebar
Close sidebar

S-a dat cu o crema de plaja, insa lotiunea pare sa ii fi topit pielea. Copila pare ca ar fi fost arsa cu acid! "Trebuia sa o protejeze de soare, nu sa o arda", spune mama fetitei de 9 ani

O fetita de noua ani a ramas cu o urma uriasa pe picior, dupa ce a fost data cu o lotiune cu protectie solara. Mama ei sustine ca a cumparat o crema pentru copii de la un producator cunoscut, insa lotiunea pare sa ii fi topit pielea de pe picior.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Louise Nickles, o mama de 28 de ani, si-a dus fetita de noua ani intr-o vacanta in Mexic, insa ceea ce trebuia sa fie excursia visurilor sale s-a transformat intr-un cosmar. A cumparat o lotiune cu protectie solara, insa de indata ce a dat fetita pe picioare, si-a dat seama ca lotiunea ii arde pielea. A incercat sa o stearga, insa raul era deja facut.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

„Arata ca si cum ar fi fost stropita cu acid. Ar fi trebuit sa o protejeze impotriva arsurilor, nu sa o arda”, a declarat mama pentru Daily Mail.

In 2012, doua sortimente din aceeasi lotiune de plaja, Banana Boat's UltraMist, a fost scoasa de pe piata dupa ce s-a descoperit ca erau inflamabile.

Banana Boat Kids Max Protect& Play Sunscreen, crema cu care a fost data fetita, a fost numita ca fiind cea mai daunatoare lotiune comercializata in 2016.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI