Close sidebar
Close sidebar

S-a dat jos din masina sa ajute o batrana, dar n-a tras frana de mana. Ce s-a intamplat imediat dupa e incredibil

Inainte sa ajuti pe cineva, trage... frana de mana! Poate ca sfatul suna ciudat, dar pentru soferul binevoitor din imaginile urmatoare ar fi fost de un real folos! A coborat sa dea o mana de ajutor si... Dar, mai bine, priviti imaginile!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata personajele. Un barbat care face pe bunul samaritean si o batranica in nevoie. Sa nu credeti ca este schema vreunei ticalosii. Nici vorba! Soferul coboara de la volan si chiar vrea sa o ajute pe biata femeie!

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

In doar cateva secunde, totul o ia razna. Soferul a uitat sa traga frana de mana. Masina pleaca singura de pe loc si vine chiar spre batranica. Barbatul incearca sa opreasca autoturismul de teren cu... piciorul. Rezultatul? Biata femeie e trantita la pamant!

Uite cum bunul samaritean devine agresor fara sa vrea si cea care avea nevoie de ajutor-victima! Desigur, barbatul s-a comportat ca la carte. Exceptand faptul ca nu a tras frana de mana. S-a asigurat ca batrana nu s-a lovit si chiar a sunat la serviciul de urgenta. Oricum, si-a invatat lectia. Frana de mana inainte de orice!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI