Close sidebar
Close sidebar

S-a decis! Compania de Drumuri monteaza separatoare pe Drumul National 1!

In urma numeroaselor accidente rutiere care au avut loc pe Drumul National 1, autoritatile au decis sa faca ceva in acest sens, iar Compania de Drumuri urmeaza sa monteze separatoare pe DN1.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Separatoarele vor fi facute din beton si metal si vor fi instalate pe pasajul din dreptul centrului comercial din zona Baneasca. In total se vor mointa separatoare de drum pe o portiune de cinci kilometri din DN1, de la iesirea din pasajul subteran si pana aproape de pasajul care traverseaza centura Capitalei, la intrarea in Otopeni.

Circulatia in zona urmeaza sa fie ingreunta pe portiuni de drum, lucrarile urmand sa se efectueze pe tronsoane de cate 400 de metri. Lucrarile vor incepe in fiecare zi dupa ora 11, ora la care se mai domoleste traficul in zona respectiva pentru ca urmeaza sa inchida cate o banda pe sens pe toata perioada executarii lucrarilor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI