Un caz șocant a avut loc în Spania. Un român s-a deghizat în polițist și a încercat să răpească doi milionari în criptomonede. Românul ar fi fost ajutat de patru complici, de origine bulgară și rusă.

Un român ajutat de complici a încercat să răpească doi milionari

Cinci persoane din Europa de Est au fost arestate de autoritățile din Spania.

Este vorba despre cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani, din România, Bulgaria și Rusia.

Citește și: Dacian Cioloș renunță la politica de partid. Nu va mai face parte nici din Parlamentul European: „Văd acest sfârșit ca pe o nouă etapă”

Un român s-a deghizat în polițist și a încercat să răpească doi milionari 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: După recalculare, un sibian primește o pensie cu 5.930 de lei mai mare. Suma pe care o va încasa lunar de-acum înainte- antena3.ro

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu o săptămână. Totul a început când Garda Civilă a fost alertată de Poliția Locală cu privire la activitatea infracțională a unor persoane de națioanlitate străină, care au fost surprinse în timp ce schimbau plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism și urmăreau posibile victime, mai exact, doi milionari în criptomonede.

Printre respectivele persoane se afla și un român, care era deghizat în agent de poliție. Acesta și complicii ar fi încercat să îi oblige pe cei doi milionari să se urce într-o dubă, moment în care au fost prinși de polițiști.

Cei cinci bărbați au fost reținuți pentru presupusa lor implicare într-un delict de detenție ilegală, furt cu violență, fals în documente, vătămare gravă și apartenență la un grup infracțional. 

Citește și: Gigi Becali, accident cu mașina în fața bisericii pe care o construiește, în Pipera. Latifundarul s-a ciocnit cu un autoturism în care se aflau două femei

Un român s-a deghizat în polițist și a încercat să răpească doi milionari 

[Sursa foto: istockphotos]

Delegatul guvernului de la Madrid a declarat că din cele cinci persoane, trei sunt de naționalitate rusă, una de naționalitate bulgară și alta de naționalitate română. Acesta a declarat că motivul infracțiunilor comise de cei cinci bărbați ar fi fost cel al furtului de criptomonede de la cei doi milionari.

"În prezent, tribunalul investighează cazul, iar activitatea forțelor de securitate ale statului s-a încheiat deja în faza de anchetă. Persoanele răpite ar putea avea resurse în criptomonede și au fost răpite pentru a încerca să le extorcheze și să fure acest material prin acest mecanism. Dar acum depinde de instanță să coroboreze dacă acesta este cazul și, dacă da, să pronunțe sentința corespunzătoare", a declarat Delegatul guvernului de la Madrid 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si