Close sidebar
Close sidebar

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa s-a petrecut după meciul Astra - FC Botoșani, când sexy-impresara l-a pocnit în hol pe tehnician.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Episodul de sâmbătă seara, în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa a șocat opinia publică, imaginile cu cei doi stârnind multe discuții, deși impresara a declarat ulterior că totul a plecat de la o controversă cu antrenorul pe tema a două transferuri nereușite de echipa din Giurgiu.

În plus, după apariția imaginilor la tv, și Laurențiu Reghecampf, bun prieten cu Dan Alexa, a reacționat cu mănuși, punând conflictul pe seama firii vulcanice a soției sale. Potrivit unor persoane care au asistat la scenă, auzind replicile, Prodanca ar fi spus următoarele chiar înainte să-l lovească pe Alexa: ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus!?”, ar fi tunat impresara. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Ieri dimineață, Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall din Capitală. Impresara și-a cerut scuze pentrul gestul impulsiv. ” A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla...", i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor. 

”Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a declarat impresara pentru sursa mai sus citată.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI