S-a dezlantuit infernul in Balotesti seara trecuta! Focul a izbucnit la o fabrica de mobila. Flacarile puternice au parjolit totul! Fumul negru si gros a format un nor imens deasupra caselor, care s-a vazut si din capitala.

16 autospeciale de pompieri au pornit imediat inspre iadul dezlantuit. Cateva minute a durat doar pana cand un alt depozit invecinat sa fie cuprins de valvataie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Se produc si explozii sccesive ale recopientelor aflate sub presiune", a spus Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. 

O noapte si o zi s-au luptat pompierii cu flacarile. O misiune contra timp, caci flacarile amenintau sa se extinda, iar fumul gros a acoperit cerul pe o raza de cel putin 10 kilometri.

"Pentru locatarii din zona, sa ramana in locuinte, sa inchida ferestrele si usile, pentru ca fumul rezultat de la incendiu sa nu le patrunda in locuinte"

Abia astazi, la orele pranzului militarii au reusit sa excluda pericolul izbucnirii unui alt incendiu. Pana acum nu s-a stabilit de la ce a pornit incendiul devastator. Focul a fost stins, norul de fum s-a dus. Frica oamenilor insa a ramas. Se intreaba cu totii daca nu care cumva sanatatea le-a fost afectata de norul de fum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si