Un avion turbopropulsoare s-a prăbușit în jungla din provincia Chachoengsao, Thailanda, având la bord 9 pasageri. Autoritățile depun eforturi consistente pentru a-i găsi, însă situația nu este deloc una optimistă. 

Avionul turistic se îndrepta către Trat de la Bangkok. Din primele observații, oamenii legii estimează că, din neferice, nu există niciun supraviețuitor.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 15:10. Încercăm să îi găsim pe cei dispăruți, dar credem că toți sunt morți”, a declarat reporterilor, la locul accidentului, guvernatorul provinciei Chachoengsao, Chonlatee Yangtrong.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: VIDEO TAROM strânge cureaua. Perioadă dificilă, decizii drastice

Autoritățile nu se așteaptă să găsească supraviețuitori

Printre pasageri se aflau și doi copii, de 12, respectiv 13 ani- patru thailandezi și cinci chinezi. Sute de voluntari și militari s-au organizat și au plecat în căutarea rămășițelor celor dispăruți. Până în acest moment s-au găsit bucăți din corpurile victimelor și o mulțime de bucăți din avion.

Din cauza vremii instabile, cu ploi abundente, căutările sunt destul de încete.

"Nu intenționăm să ne oprim până nu găsim oamenii dispăruți, chiar dacă unele zone sunt pline de apă",   a adăugat guvernatorul.

Citește și: VIDEO Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit în Brazilia. Momentul șocant a fost filmat de martori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si